Skandali shkollor i radhës: nxënësi rrah arsimtarin (video)

0
152

Publikohet edhe një video skandal e cila nxjerr në pah gjendjen e rëndë në shkollat e Kosovës.

Në këtë video incizim shihet se si një nxënës godet me shpulla mësuesin e tij.

Shkolla, identiteti i nxënësit dhe viktimës zyrtarisht ende mbeten të panjohura, por burime të ndryshme bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në shkollën e mesme “Hamëz Jashari” në Skenderaj me datën 25 tetor 2013. Nga dialogu që zhvillohet midis mësimdhënësit dhe nxënësit kuptohet se ky akt vandal që kapërcen çdo kufi të imagjinatës ndodh në shkollat e Kosovës.

Pak kohë më parë ishte aktuale edhe një video tjetër me protagoniste një vajzë me emrin Duda.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/E901xUpkqJw” frameborder=”0″ allowfullscreen]