Slobodan Millosheviç kishte 700 agjentë në Kosovë

Ish- presidenti Serb Sllobodan Milloshevic gjatë regjimit të tij ka pasur 2200 agjentë në Ballkan të cilët kanë punuar për Shërbimin e Sigurimit Shtetror Serb.

Milloshevic më së shumti agjentë kishte angazhuar në Kosovë, 700, kurse së paku 150 kishte në Maqedoni, shkruan Zhurnal.
Gjatë debatit të zhvilluar të mbajtur në Bruksel Zoran Petrovic i organizatës joqeveritare “KUPI-KAPINIK”, paraqiti të dhëna me interes mbi agjenturën e shërbimeve sekrete në Ballkan dhe që përdorej nga regjimi i Milloshevicit.
Agjendë të Milloshevicit kishte politikanë, punonjës në media, biznesmen etj./Ind/kohaislame

Artikulli paraprakKëshilla kundër veprave penale
Artikulli vijuesDr.Kardavi jep dorëheqje nga Ez’heri