Suksesi i mjekut turk në studimin e kancerit

Dr. Erkut Borazanci që punon në Qendrën Onkologjike “G. Piper” në Virginia të SHBA, arriti që të shëroj 2 të sëmurë nga kanceri i pankreasit

Mjeku turk Dr. Erkut Borazanci që punon në Qendrën Onkologjike “G. Piper” në Virginia të SHBA, arriti që të shëroj 2 të sëmurë nga kanceri i pankreasit.

“Ky lloj i kancerit është njëra prej llojeve më vdekjeprurëse të kësaj sëmundjeje”, thotë Dr. Borazanci ndërsa shtoi se në mesin e 10 pacientëve të sëmurë nga kjo sëmundje, tek 6 prej tyre arriti sukses rreth 30% ndërsa 2 janë shëruar plotësisht.

Mjeku turk synon që të arrijë këtë sukses edhe tek pacientët të tjerë, ndërsa mendon se metoda e tij e kurimit do të mund të shkaktoj një revolucion në trajtimin e kancerit të pankreasit./trt/

Artikulli paraprakEfektet e Coca-Colas pas 60 minutash në trupin tonë
Artikulli vijuesDuhani dhe kafja në stomak të zbrazët – shumë të rrezikshme