Të fundit: 23 të vrarë dhe 35 të lënduar në Belgjikë

Këto janë të dhënat e fundit:
Rreth 23 njerëz janë të vdekur dhe plotë të tjerë të lënduar pas 3 shpërthime u dëgjuan rreth qytetit.
Dy shpërthime goditën airoportin e Brukselit. Ata kishin ndodhur nga një sulmues vetëvrasës, sipas zyrtarëve të Belgjikës.
Shpërthimi i tretë ndodhi në Metron e Mallbeekit ku 10 njerëz ishin vrarë.
Njoftimin për sulme të reja terroriste janë dhënë dhe metrot janë ndaluar.
Në video shihen njerëzit pas sulmeve që ndodhën
Kryeministri i Suedisë, Stefan Lofven tha se “është një sulm ndaj Evropës demokratike”

Artikulli paraprakShirku, mëkati më i madh!
Artikulli vijuesVideo e sulmeve në Belgjikë, është video e vitit 2011