Udheheqje nga burgu

0
166

Haraç edhe nga burgu, në investim të Bashkimit Evropian

Asgjë ters për Sami Lushtakun. Në burg apo i sëmurë nga zemra, ka pak rëndësi. Jetës së tij të planifikuar nuk i del asnjë sfidë, që ta bëjë të duket i pafat apo i dëshpëruar.

Duket se të gjitha llogaritë e tij për jetën, politikën dhe biznesin janë bërë aq mirë, sa nuk ka kush t’ia devijojë, pavarësisht që gjendet prapa grilave. Madje, kur e kupton se si i ecin punët, nuk ke se si ta heqësh nga mendja, se ai me vite e ka llogaritur shkuarjen në burg, dhe ka zgjedhur të gjithë njerëzit e duhur se si ta qeverisin Skenderajin, se si t’ia menaxhojnë bizneset, e madje edhe se si të mos heqin dorë nga haraçi, ndërsa dihet publikisht se për fushatën zgjedhore e ka të zgjedhur bedelin e tij.

“Me bedel në fushatë”

Për herë të parë fushata zgjedhore në Kosovë po zhvillohet me një modë të re, ku kandidatët për kryetar, në pamundësi që vet të jenë përballë votuesve, atyre do t’iu drejtohet ‘bedeli’.kohaislame