UMBERTO ECO: Invazioni i budallenjve !

0
233
«Rrjetet sociale iu kanë dhënë të drejta çetave të budallëve, të cilët më herët mund të flisnin vetëm nëpër kafene dhe pas ndonjë gote me verë, pa mundur ta dëmtojnë shoqërinë. Menjëherë mund t’i ndalonin, ndërsa tashti kanë të njëjtat të drejta të fjalës si cilido fitues Nobeli.
Kemi të bëjmë me invazionin e budallenjve».
Merreni me mend sikur proffesore Umberto të kishte ditur edhe shqipen dhe të kalonte një ditë të vetme nëpër rrjetet e portalet shqiptare…