Unioni i nxënësve të shkollës “Cvetan Dimov”: Për ata që u mbyten në rrugën e vërtet mos thuani: “Janë të vdekur”

“E për ata që u mbyten në rrugën e Vërtet mos thuani: “Janë të vdekur”, Jo, ata janë të gjallë , por ju nuk kuptoni (gjallërinëve tyre)”, ishin këto fjalët e Unioni i nxënësve të shkollës “Cvetan Dimov” gjatë vizitës së nxënësve te varrezat e dëshmorëve.

Ata së pari ishin në Haraçinë e pastaj shkuan drejtë fshatit Hotle dhe Sllupçan ku edhe nxënësit e unionit patën njohuri rreth luftës dhe dëshmorëve të luftës dhe bënë si një lloj debati e pastaj në detaje shikuan prej afër varrezat e tyre.

Ata kaluan një ditë ku kthyen kujtimet e së kaluarës dhe kujtuan dëshmorët tanë që dhan jetën për kombin shqiptarë.

“CvetanDimov” #RiniaSjellNdryshime

Artikulli paraprakA ju besohet se ajo i ka vetëm 11 vjet! (Video)
Artikulli vijuesKur namazi falet në xhami, lokale e rrugë