Urtësia e thënies “Elhamdulilah” pas teshtitjes

Shpejtësia e teshtitjes mund të arrij deri në 100 km/h, dhe kur teshtini fortë mund të thyeni edhe ndonjë brinjë.

Nëse do të mundoheni ta ndalni teshtimën kjo do të mund të provokoj daljen e gjakut nga koka dhe fyti, çka do të kishte për pasojë vdekjen. Edhe pse teshtima zgjat një sekondë apo edhe më pak, gjatë saj ndalon me punë aparati i frymëmarrjes, trakti i tretjes dhe urinës si dhe zemra.

Pas kësaj ato vazhdojnë me punën nëse dëshiron Allahu sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Andaj për shkak të kësaj duhet të themi “Elhamdulilah”, për ta falënderuar Allahun për këtë.

Burimi: akos.ba

(Islampress)

Artikulli paraprakÇfarë ndodh në trupin tuaj kur e lini duhanin?
Artikulli vijuesAnalizat e gjakut mund të ndihmojnë në lënien e duhanit