Ushtria dhe policia serbe, futet brenda territorit të Kosovës

0
183

Si pasojë e mos definimit të vijës kufitare Kosovë-Serbi në rajonin e Llapit dhe Gollakut qindra hektarë tokë kanë mbetur pa u punuar, e banorët thonë se ushtria dhe policia serbe, po futet brenda territorit të Kosovës dhe çdo banor që e takon në afërsi te kufirit e arreston,transmeton rtk. Ndërkaq, Policia e Kosovës thotë se nuk është në dijeni për futjen e policisë serbe në pjesën e Kosovës. 

/kohaislame