Valon Berisha: Migja jem m'pat thanë Pashe Allahun që e jep gollen e parë për Kosovën

“Gool me Migjen”

“Migja jem m’pat thane Pashe Allahun qe e jep gollen e parë për Kosovën edhe kur me erdh rasti me marr penalltin, lojtaret ishin me mua dhe më lejuan penalltinë e plotësova amanetin e migjës.”

– Valon Berisha!

(Info Islame)

Artikulli paraprakArmando Sadiku në namazin e Xhumasë
Artikulli vijuesIpeshkvia e Kosovës nuk e ndjeki shembullin e Terezës, nuk ndihmoi gjat vërshimeve në Shkup