Vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti

Sot vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti. Ai ishte njeri nder tre dijetaret me te medhenje te ketij dhe shekullit te kaluar te hadithit e qe te tre ishin shqiptar. Edhe ata vdiqen para disa viteve edhe dijetari Shuajb vdiq sot dhe mediet tona jane te heshtura, asnje lajm nuk po lexoj per vdekjen e tij.
Nderkohe qe sot 1.5 miliard musliman ne bote, sa here qe lexojne nje hadith te Pejgamberit a.s. e shikojne vertetesine e hadithit ne fund se a eshte vertetuar nga Muhamed Nasirudin Albani, Abdulkader Arnauti apo nga Shuajb Arnauti. Ky anashkalim i medieve tona per dijetaret me te medhenje te botes islame, e te cilet per fat jane shqiptar eshte e pakuptimt.
Sidoqofte, Allahu i meshirofte ata, e ne e trashegofshim dijen e tyre.

[Amir Ahmeti]

Artikulli paraprakRrëzohet raketa e lëshuar nga husinjtë në drejtim të Mekës
Artikulli vijuesVeseli: Javën e ardhshme emërohet ministri i ri i Integrimeve Evropiane