Vriten 17 anëtarë të grupit PKK në Turqi

0
149

Ushtria turke në një operacion të gjerë të zhvilluar në provincën Shirnak ka vrarë 17 pjesëtarë të grupit terrorist PKK.
Përleshjet mes ushtrisë turke dhe pjesëtarëve të grupit PKK kanë nisur mëse 25 vjet më parë dhe gjatë kësaj kohe janë vrarë më shumë se 40 mijë persona. OKB dhe BE, grupin PKK e quan grup terrorist.