WhatsApp tashmë edhe me me thirrje

0
162

WhatsApp ka nisur testimin e thirrjeve midis përdoruesve të tij.  Ata e kishin lajmëruar lëshimin e këtij shërbimi dhe duket se brenda pak kohësh do të jetë i vlefshëm për këdo. 
Para pak ditësh disa përdorues të WhatsApp ishin përzgjedhur për testimin e këtij shërbimi. Aplikacioni instalohet lehtësisht, mjafton të keni versionin WhatsApp 2.11.528 që gjendet në Play Store ose versionin 2.11.531 në sajtin zyrtar të WhatsApp. 
Por disa orë pas testimit ky aplikacion u hoq nga qarkullimi dhe do të hidhet në treg për të gjithë përdoruesit shuë shpejt, thonë drejtuesit e tij.