Zviceranja Cornelia e deklaroi shehadetin në prezencë të imamit Bashkim Aliu

Sot më 3 Shtator 2015 , në kohën e namazit te drekës, në Xhaminë e Wetzikonit zvicerania Cornelia e deklaroi shehadetin në prezencë të imamit Bashkim Aliu dhe të një numri të besimtarëve. Imami e pyeti që ketë veprim a e bënë me vullnet apo me dhunë dhe pa ndonjë interes tjetër, si dhe me vetëdije të plotë, Cornelia u përgjigj se çdo gjë e bën me vetëdije dhe vullnet të lire, e deklaroi shehadetin. Imami Bashkim Aliu i dëshiroi mirëseardhje ne komunitetin mysliman dhe lumturi ne jetë në Islam.

Artikulli paraprakÇfarë po bënë ti për botën?
Artikulli vijuesSë shpejti gjenerata e dytë e Mercedes GLA