Rëndesia e organizimit

Për ta organizuar veten tonë duhet t’i vejmë në rend aktivitetet tona, mendimet dhe ndjenjat, qëllimet dhe kohën tonë. Për t’i organizuar aktivitetet tona...

Ndalu pak minuta

A e din cila datë është sot? Sot është data… pse a ka ndonjë problem? A e din pas sa ditëve do të jetë dita e...

Njeriu që pretendon se vera duhet të jetë hallall

Erdhi një njeri tek dijetari Ijas Ibën Mu’avijeh (një gjyqtar i mirënjohur Musliman që jetoi në vitin e dytë hixhrij në Basra, i cili...

“Diktatori” Erdogan streoi 2.5 miljonë sirianë, “liberalistët” perëndimorë lanë të mbyten në det mijëra...

"Diktatori" Erdogan streoi 2.5 miljonë sirianë, "liberalistët" perëndimorë lanë të mbyten në det mijëra civilë arab, pasiqë kishin vrarë më parë 800 mijë të...

Jetojmë sikur mbretër

Në këtë botë ka njerëz të cilët jetojnë në kushte të rënda: pa çati mbi kokë, emigrantë, të uritur, të traumatizuar nga luftërat, të...

5 gjëra që nuk duhet t'i bëni gjatë një interviste për punë

Jeni i papunë prej muajsh, është shtrënguar puna kur vjen tek financat dhe ka filluar t’ju humbasë durimi për të kërkuar punë kur papritmas...

20 MOTIVE PËR PUNË TË MIRA DHE GARË NË TO

    Këtu janë përmbledhur njëzet gjëra që shtyjnë thirrësin musliman të jetë më aktiv në: Vepra të mira Nxitim në vepra të...

Producentja franceze pranon Islamin, mu pas ngjarjeve të fundit në Francë

Producentja franceze deklaron pranimin e Islamit nga ana e saj, pikërisht pas ngjarjeve te fundit ne France (në gazetën Charlie Hebdo)... Ajo u dërgoi...

Gjermania merr në shqyrtim ligjet kundër terrorizmit

Siguria dhe privatësia në luftën kundër terrorit një temë e ndjeshme: Vetëm një gjysëm viti ka kohë komisioni qeveritar për të marrë në shqyrtim...

Tregime Ramazani – Dëmi që sjell alkooli

Në një vend arab një grup njerëzish human ndanin sadaka derë më derë atyre që kishin nevojë. Erdhën tek një shtëpi ku dera e...

Na ndiqni

169,404NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...

Rritet numri i policëve të plagosur – i pesti duke u trajtuar

Është rritur numri i policëve të plagosur në aksionin e policisë në Veri të vendit.Numri deri tani ka shkuar në pesë. Rastin për klankosova.tv e...