1. Dua të të kem me Hallall, a pranon?

0
428

Dua të të kem me Hallall, a pranon?

Ishte ditë gëzimi për mua ngase u dakortuam për her të parë të vendosnim të bëjmë lidhjen tonë serioze dhe ti themi fund takimeve me Haram (sepse kto ishin momentet e para të kthimit tim në Islam), Ja afrova unazen në stilin Holywodian duke menduar se do ta befasoj dhe ia kërkova dorën e fejesës!
Ajo më tha pse ngutesh? i Thash kam kuptuar se takimet tona jan HARAM andaj ta legalizojm? Më tha: Ç’është puna me ty pse u ndryshove? Ç’është puna me ty a Hoxhë u bëre? Edhe pse e dija por tash ende më shum u binda se ajo nuk dëshiron jetë Islame, ajo do jetë të shfrenuar. I thash OK flasim ndonjë dit tjetër, u përshëndetëm dhe vazhduam rrugëve ajo në “fakultet” e unë vazhdova rrugës për Xhami ngase u afru Ikindia…

(Vazhdon) www.kohaislame.com