11 TË VRARË NË KANDAHAR

0
181

Të paktën 11 njerëz dhe disa të plagosur, është ky bilanci i një shpërthim në një treg në pjesën jugore të Afganistanit.

Sipas autoriteteve lokale, shpërthimi ka ndodhur sot në rrethin e largët të Marufit në provincën e Kandaharit.

Vrasjet ndodhën, pasi që mjeti shpërthyes i bashkangjitur në një motor u aktivizua.
Askush nuk ka marrë përgjegjësinë.kohaislame