3 gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve

Tri gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve:

Modestia, dhuratat dhe kur i dëgjon (ndjek) ata me vëmendje.

Ata’u (Allahu e meshiroftë) thoshte:

Dikush më flet për dicka dhe unë e ndjek me vëmendje sikur nuk e kam dëgjuar asnjëherë (atë gjë), ndërkohë mund ta kem dëgjuar para se ai të vinte në jetë.

Artikulli paraprak2 veprat që do të ndërmjetsojnë në Ditën e Gjykimit
Artikulli vijuesÇelësat që do të ndryshojnë jetën