51 këshilla për ndërtimin dhe vënien në funksion të një uebfaqeje

0
282
Duke qënë se teknologjia sot është bërë një pjesë e pandashme e biznesit, shumë nga kompanitë apo organizata të ndryshme zgjedhin të promovojnë biznesin e tyre dhe me anë të një uebfaqe.
 
Për këtë ata punësojnë një ueb dizajner i cili ‘përkthen’ në një uebfaqe të gjitha ato që kërkon kompania të pasqyrojë tek publiku nëpërmjet internetit. Kjo nuk është një punë shumë e lehtë por as e vështirë jo. Për t’ju ardhur në ndihmë ne po ju paraqesim disa pika kyce ku duhet të fokusoheni përpara se të ndërtoni një uebfaqe.
51-minute-checkups-before-launching-a-website1-620x3100
/PCWorld Al