A doni të shkoni për pushime në Aleppo? (Video)

0
1560

Çfarë ju vjen ndërmend kur përmendet Aleppo? Sigurisht që ju vjen ndërmend lufta dhe shkatërrimi.

Por qyteti më i madh në Siri duket se ofron dy pamje.

Ministria e Turizmit në Siri sapo ka publikuar një video me dron, duke u bërë thirrje njerëzve që të vijnë për turizëm në këtë qytet.

Pjesa e qytetit, përcjell mapo.al, që kontrollohet nga forcat qeveritare, duket një qytet modern që vlon nga jeta.

Por lagje të tjera janë rrënuar plotësisht nga lufta.