Shkaku pse urrehen është Islami!

S’urrehet turqia e pucistëve, por Turqia e Erdoganit (arsyeja:Islami)
S’urrehen refugjatët në përgjithësi, por refugjatët musliman (arsyeja: Islami)
S’urrehet mjekrra e cdo kujt, madje quhet modë, por urrehet ajo e muslimanit (arsyeja: Islami)
S’urrehet shamia si mbulesë, sepse është traditë edhe krishtere dhe hebreje, por urrehet shamia e muslimanes (arsyeja: Islami) etj….

Allahu (subhanehu ue teala) thotë: “Thuaj: “Vdisni me mllefin tuaj” se me të vërtetë Allahu është i Dijshëm për atë se çka ka në ato gjoksa” (Al Imran 119)

Artikulli paraprakUrtësi e madhe për jetën
Artikulli vijuesFshatari me këpucët e vjetra (tregim emocional)