A e keni ditur se Kur’ani, burrat dhe gratë, i përmend në mënyrë të barabartë?

A e keni ditur se Kur’ani, burrat dhe grate, i permend ne menyre te barabarte?

Rexhul (Burrë) – 24 herë
Imra’ah (grua) – 24 herë.

Allahu eshte me i Larte.

Artikulli paraprakTrump 'refuzon' të përgjigjet nëse do ta njoh rezultatin zgjedhor
Artikulli vijues"Mos e ngrini zërin tash, se ju nuk keni ndihmën Tonë!” (Mu’minun, 65).