Albert Moshador: Islamin nuk mund ta ndalim as me bomba atomike e raketa

Albert Moshador thote

Kushedi? Ndoshta kthehet ajo ditë kur shtetet e perendimit do të jenë të kërcënuara nga muslimanët që do të zbresin nga qielli për të luftuar botën për të dyten herë dhe në një kohë të përshtatshme, dhe vijon…

Unë sjam paralajmëtar mirëpo shenjat që sinjalizohen për këto mundësi janë të shumta .. dhe asesi sdo të ketë mundësi as me bomba atomike e raketa të ndalet levizja e tij. Muslimani është i zgjuar ka filluar të thotë se ja ku jam skam vdekur dhe kurrsesi nuk pranoj të bëhem pas kësaj dite vegël që do ta dirigjojnë e do ta kurdisin shtetet e mëdha dhe agjentët e tyre.

Artikulli paraprakJa çfarë thoshte Nikita Hrushçov për Islamin
Artikulli vijuesA e dini çfarë tha Salazari në një konferencë për shtyp?