Ja çfarë thoshte Nikita Hrushçov për Islamin

“Islami është ai qe ruan karakterin revolucionar për arsye se është fe e popujve të dobët, fe e popujve revolucinar, fe që gjithmonë urrehet dhe luftohet nga europa kryqtare”

Nikita Hrushçov

 

Artikulli paraprakJa çfarë thoshte një kohë Ben Gorion (ish kryeminister Israelit).
Artikulli vijuesAlbert Moshador: Islamin nuk mund ta ndalim as me bomba atomike e raketa