Alepo – Nënat vdesin me fëmijët e tyre në duar nga regjimi i Asadit (FOTO)

0
1064

Foto sot që po transmetohet në Media

Halep, Siri, Nënat vdesin me fëmijët e tyre në duar nga regjimi i Asadit

Allahu ua lehtsoft gjendjen dhe shkatrroft zullumqarët