APEL PËR NDIHMË

Shoqata “NuN” në akcion për ndërtimin e dy shtëpive në fshatin Hasanbeg. Akcioni është ndërmarë si pasojë e vërshimeve që ndodhën në Hasanbeg para tre muajve. Nga shoqata “NuN” apelojnë deri tek të gjithë ata që kanë mundësi materiale, ta përkrahin këtë shoqatë që t’i përfundojnë sa më shpejtë që është e mundur dhe këto dy familje të kthehen në shtëpitë e tyre. Për më tepër ndiqni videon në vijim

https://www.facebook.com/1626738200877187/videos/1780788382138834/

Artikulli paraprakMustafi (Arsenal) midis Londres pa komplekse (mësim për do shqiptarë).
Artikulli vijuesNë Prishtinë ka rënie të popullsisë, shkak emigrimi!