UPDATE: Dhulkarnejn Ramadani vetëm është marrë në pyetje

0
271

Update: Sipas disa informacioneve që na kanë arritur, hoxha Dhulkarnejn nuk është arrestuar, ai vetëm është marrë në pyetje nga policia maqedone.

Në mëngjesin e hershëm, sot janë arrestuar një numër i besimtarëve mysliman në Maqedoni. Sipas njoftimeve jozyrtare  thuhet se qëllimi i arrestimit është për shkak të pjesëmarrjes në luftërat në Siri dhe Irak.

Numri i të arrestuarëve për momentin është 7të persona. Në një video amatore, shihet se policia maqedone ka sulmuar edhe xhaminë Tutunsuz në Gazi Babë, duke thyer disa dyer dhe dritare. Kjo situatë ka shkaktuar panik tek besimtarët, të cilët ndihen të indinjuar nga ajo se çfarë shteti i tyre bënë për të mbuluar skandalet e tyre.
Në mesin e të arrestuarëve ka edhe imam që shërbejnë në xhamia të Shkupit./KohaIslame