Arrestohet famullitari në Romë, kishte kryer orgji me fëmijë

0
181

Ai kishte punuar si famullitar në Argjentinë, në krahinën e Saltas në veriperëndim të vendit. Dhe duket se aty prifti famullitar ka bërë një seri abuzimesh seksuale me djem. Ai duket se ka shkuar aq larg sa ka organizuar edhe orgji në grup.
Tani pastor, dhe prej disa vitesh ka qendruar në Itali.

Ai u arrestua në një kishë të Romës, më 31 dhjetor, por lajmi u zbulua vetëm shumë vonë në mëngjesin e 2 janarit.

Arrestimi është bërë nga zyrtarët e Squad Flying, sepse për të kishte një urdhër-arrest të lëshuar nga autoritetet e Argjentinës./lapsi.al