Ateistat: nuk po e kuptojne se ka vdeke shoku Enver Hoxha

0
788

Ateistat: nuk po e kuptojne se ka vdeke shoku Enver Hoxha dhe pushteti i tyre nuk ka ra per nje dite me vdekjen e shokut Enver por ai po fundoset cdo vit e me teper. Ata duhet te mesohen te bashkejetojne se bashku me muslimanet, te krishteret, agnostiket e te tjeret ne shtetin sekular te Kosoves dhe ne shtetin sekular te Shqiperise.

Nexhmedin Spahiu