Atyre që duan të legalizojnë prostitucionin i bëj vetëm një kërkesë

0
882

Atyre që duan të legalizojnë prostitucionin i bëj vetëm një kërkesë: ”Na e tregoni praktikisht sesi bëhet kjo punë me nënat dhe motrat e juaja”.
Kam besim tek idealizmi juaj, prandaj Zoti jua ktheftë në familjet tuaja ”dëshirën” e mirë! Nënat dhe motrat ku ti keni! Ti doni dhe respektoni.
Perversët ju, prostitutat kulturore të perëndimit, që shisni moralin e shqiptarve për të fituar ca kacille ”europianizmi” nga ambasadat. -ep
#menamuzqarët