Avokatët e turpit (analistët dhe budallistët e FB), bëjnë dy herë krim!

0
261

Fejzi Ajdari – Sa me duket (madje edhe vetja) budalla, kur shoh reagimet e disa individëve të tipit (analistë universalë për spostimin e vëmendjes nga problemet reale, bashkë me edhe disa budallistë, që s’u lodhën duke luajtur rol avokatie), pas ‘super-hot-line-skandalit’ dhe skandaleve tjera, që, sipas paralajmërimeve, pritet të publikohen diëve në vijim!?
I kuptojë këta të kategorisë së dytë -“budallistët’, sepse në jetën e tyre përvec partisë, nuk kanë ndonjë vlerë dhe afinitet. Në fakt, punësimet e para i kanë nga nëna parti dhe tani mendojnë se edhe budallakitë e funksionarëve, duhet t’i mbrojnë me cdo kushte. Më vije të qajë kur e shoh sjelljen e tyre të mjerë, shkurtëpamëse dhe të pa sens. Por s’i kuptojë këta analistët (që aktivizohen sipas nevojës së partisë në pushtet, për ta spostuar vëmendjen e opoinionit nga superskandali diku tjetër). Natyrisht reagimi i tyre nuk është i rastësishëm, sepse gjithmonë të njëjtit analistë vihen në shërbim të relativizimit dhe mbrojtjes së satanës politike, pavarësisht se ngandonjëherë shtirën medemek si kundër qeverisë!
Për budallistët (që mundohen ta mbulojnë diellin me shoshë), dua t’ju them vetëm dicka: Koha e BDI-së, (TIK-TAKU ka shtuar intenzitetin), po përfundon me kaq. Mos luani rolin e avokatit, se nuk e shpëton dot ortekun që lëviz nga maja e Eisbergut. Bashskë me BDI-në edhe ju, duhet t’i takoni të së kaluarës. Ska qeverisje të përhershme…
Për analistët: Jeni bërë turpi i dynjasë dhe prostitucionistë të gazetarisë shqiptare. Na i neveritët edhe gazetarinë, duke qëndruar vazhdimisht në preherë të qeverive. Ju po tregoni se edhe dje kur ishte PDSH-ja në qeveri, po të njëjtit ishit. Tamam, tani më kujtoheni se edhe dje ishit ne shërbim të pushtetit, sikur sot që mundoheni me e zhvendos vëmendjen e opinionit nga super-skandali.
Për të dyjat kategoritë kam një selam dhe sugjerim miqësorë:
Duke bërë avokati, për ta mborjtuar super-sex-hot-skandalin, ju bëni dy herë krim dhe më të pamoralshëm se ata!
Nëse ata kënë bërë atë që po e dëgjojmë e shohim, JU EDHE I MBRONI EDHE BëHENI SI ATA.
Pra, ju bëni dy herë krim, dhe kjo s’do t’ju falet kurrë, ama kurrë më besoni. Prandaj, mendoni esull, nëse nuk ju ka tradhtuar mbamendja dhe memoria!