Bashkimi e bënë fuqinë… (FOTO)

Ku e ke tani kurorën o mbret i malit dhe i fushës?forca

Artikulli paraprakFutbollisti duke i dhënë ujë një pëllumbi! Pamje mahnitëse (FOTO)
Artikulli vijuesKjo raketë është dashur të shpërthej diku në Siri, por… (FOTO)