Kjo raketë është dashur të shpërthej diku në Siri, por… (FOTO)

Kjo raketa është dashur të shpërthej diku në Siri, por ja që dikush ka qenë jetë gjatë dhe ka rënë pa shpërthyer. Mendja e shëndosh edhe në ditë të vështira di të krijojë gjëra të mira për jetën. Ja ky, siriani, raketën e ka kthyer në një koftor për t’u ngrohur. Subahanallah.

KOFTORI

(Islam Press)

 

Artikulli paraprakBashkimi e bënë fuqinë… (FOTO)
Artikulli vijuesDisa foto të vjetra me ngjyra të Stambollit