Bedri Hamza: Sektori i pagave duhet të rregullohet me ligj

0
318

Për të arsyetuar vendimet për rritje të pagave në foltore ka dal ministri i Financave Bedri Hamza i cili tha se sektori i pagave duhet të rregullohet me ligj.

Sipas tij ligjet që lidhen me reformën e Administratës Publike duhet të sillen në Kuvend dhe të aprovohen.

Duke iu drejtuar deputetes së VV-së Albulena Haxhiu, Hamza e ka pyetur atë nëse ka diku në ndonjë vend që deputeti e ka pagën dyfish më të madhe sesa ministri.