Bekir Halimi: Këta pa mjekra dhe me interesa te errëta dolën edhe më të dhunshëm

0
215
Hoxha nga Shkupi Bekir Halimi nëpërmjet një statusi të tij në Facebok ka reaguar lidhur me incidentin në BFI të Shkupit.
 
Ai ndërmjet tjerash edhe parashtroi tezën se akuzat kundër mjekërroshave janë të pabaza.
 
“Edhe një herë u vërtetua se akuzat që ia adresoshin “mjekroshave” për të dhunshëm është jo e saktë.
 
Këta pa mjekra dhe me interesa te errëta dolën edhe më të dhunshëm.
 
Allahu na ruajt nga fitneja dhe çorodia!”, shkruan ndërmjet tjerash Halimi.