Beqiri, PDK-së: Keni vizion për korrupsion

0
232

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri ia ka kthyer kolegut të tij nga PDK-ja.

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci dje ka thënë se opozita s’ka vizion, kurse Ismet Beqiri ka reaguar duke thënë për gazetën Epoka e Re se PDK nuk ka vizion.

“Qeveria, Grabovci dhe partia e tij kanë vizion për keqpërdorim, sundim të krimit si dhe për mungesë të zhvillimit ekonomik. Na vjen shumë keq dhe nuk e ndjejmë vetën mirë që ky vizion iu ofrohet qytetarëve të Republikës së Kosovës”, ka thënë Ismet Beqiri.kohaislame