Bomba 33: Pazaret për emrin e shtetit

0
232

Në kuadër të bombës së 33-të, lideri i opozitës Zoran Zaev publikoi biseda mes krerëve më të lartë shtetërorë, që sipas tij dëshmojnë se kryeministri Nikolla Gruevski dhe kushëriri i tij Sasho Mijallkov kanë udhëhequr bisedime të fshehta paralele për ndryshimin e emrit. Në një bisedë mes Gruevskit, Mijallkovit dhe ish ministrit të punëve të jashtme Antonio Milloshovski përmendet emër me 2 shtesa, një të propozuar nga pala maqedonase, me karakter politik, dhe një nga pala greke, me karakter gjeografik, raporton AlsatM.

“>