Sepse, me ty nuk do të ngelet, veçse All-llahu…

0
Në prag të kësaj dite të re, më lejoni të ndaj me ju këtë urtësi të hollë, si reflektim i eksperiencave të jetës, leximeve...

Reportazh i BBC-së: Në Shqipërinë e tolerancës fetare, aty ku ezanin e thërret një...

0
Shqipëria vijon të tërheqë vëmendjen e botës për bashkëjetesën e saj fetare. Dhe është BBC ajo që i ka kushtuar një reportazh këtij fenomeni,...

Përballë llumnajave të imponuara mediatikisht, si elita intelektuale…

0
Prej kohësh po lexoj dhe rilexoj libra që trajtojnë jetën dhe gjurmët e sahabëve të Resulull-llahut (a.s). Është pushimi më i mirë dhe shoqëria...

PREJARDHJA E NATËS SË SHTRIGAVE (HALLOWEEN)

0
Nata e Shtrigave është një festë kristiane, por me rrënjë pagane, e cila shënohet me 31 Tetor, është një festë vjetore, por që po...

All-llahu, Zoti…

0
All-llahu, Zoti… Ditën e sotme, pata rastin e mirë të dëgjoj nga afër e të mësoj nga eksperienca dhe urtësia e spikatur e thirrësit të...

Ngushëllime krejt shqiptarëve të ndershëm..!

0
Ngushëllime krejt shqiptarëve të ndershëm..! "Askush nuk u kujtua të thoshte një fjalë a një mesazh, një ngushëllim publik a një status në fb a...

Ja si e përshkruan Ramadan Ramadani shejhun Shuhajb Arnauti

0
(Përmendje për dijetarin, eruditin, alimin, kolosin e dijes dhe enciklopedistin Shuajb el-Arnauti 1928-2016, 28 tetor, e xhuma) Në vitet e nëntëdhjeta, dikur kur lexoja më...

Kujtime – Shejh Shuajb Arnauti – shkruan studentja e tij shqiptare

0
(disa fjale t`pakta për atë anën tjetër të Sheh Shuajbit) Emri i Sheh Shuajbit ishte emri që m’u fiksua në kokë shumë kohë para lufte....

Vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti

0
Sot vdiq dijetari i fundit shqiptar i shkences se hadithit Shuajb Arnauti. Ai ishte njeri nder tre dijetaret me te medhenje te ketij dhe...

Hoxhë Ahmed Kalaja me Shejh Selman el Aude në Tiranë

0
Me ftese speciale te Komunitetit Musliman Shqiptar; Eruditi,Hoxha edhe Dijetari Saudit ; Selman Audah nen shoqerimin hoxhe Abdul Vehab Turejri. Qendrimi i tyre do te zgjase...