Sunday, November 27, 2022

NOAM CHOMSKY: SUNDIMTARËT E NJERËZIMIT!

0
Kur pyesim “Kush e sundon botën?” zakonisht ne përdorim normën standarde që aktorët në çështjet botërore janë shtetet, së pari fuqitë e mëdha, dhe...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

0
Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Vetëm Zoti mund të vërë drejtësinë në vend për krimet e Tony Blairit dhe...

0
Drejtësia në këtë botë nuk është kurrë e “përkryer”. Ata që shkaktuan vdekjen e miliona njerëzve të pafajshëm, e që hodhën vende të tëra...

Po bashkohen Turqit dhe Arabët!

0
Metush MEMEDI Turqia (Vëllezërit musliman),Katari dhe Arabia Saudite(Selefitët) koalicion i pritur qe një shekull përballë koalicionit Egjipt(Sisit),Iranit (Shiitët) dhe Rusia.

Kastriot Myftaraj i “shpall luftë” Zotit!

0
Nga Xhabiri Kastriot Myftaraj ka dërguar në Prokurorinë e Tiranës një kallëzim penal ndaj Kuranit, duke kërkuar hetimin dhe ndalimin e tij, si libër që...

“Fondacioni i Soros, pjesë e grushtit të shtetit më 21 Janar

0
Kryetari i AK, Kreshnik Spahiu tha sonte se fondacioni Soros ka qenë pjesë e grushtit të shtetit më 21 janar të vitit 2011, ku...

Kontejnerët e partive

0
Muhedin BRAVA Praktika ka treguar se në kohët e fushatave zgjedhore, shtohet oreksi për pushtet. Është kjo kohë kur i madh e i vogël, fëmijë...

Një milion shuplakat e të papunëve mbi biznesmenin libanez

0
Nga Besart Kadia Sipërmarrësi është shërbyesi ynë dhe në fjalët e biznesmenit kinez Jack Ma, themelues i Grupit Ali Baba: – “miliardat e pasurisë në...

LEXO! – Hitleri i cili vendosi t’i dënojë 3 oficerë me një mënyrë të...

0
Në Luftën e Dytë Botërore, Hitleri mbeti i befasuar kur gjeti se 3 nga oficerët e tij i kishin shkelur urdhrat e tij. Ai...

Gra që shiten dhe vriten

0
Rudina Xhunga Në një fotografi të vjetër bardhezi, pashë një grup grash gjysmë të veshura në det. Fotoja është shkrepur në Durrës. Mungon viti, pas...