Sunday, November 27, 2022

Muhamedi a.s. – Njeriu që ndryshoi historinë e njerëzimit

0
"O Pejgamber, Ne të Dërguam ty dëshmues, lajmëtar përgëzues e qortues, dhe me urdhrin e Allahut thirrës për në rrugën e Tij, dhe pishtar...

S’mundem të gjej lajmin në Google Search!

0
S’mundem të gjej lajmin në Google Search! E shkrova në Google Search “VRASJE KANUNI” sepse doja të gjej një rast të caktuar për këtë...

Kunderpergjigje ndaj pretendimeve te Anton Berishes

0
Autor:Blendi DevolliNjeri nga zyrtaret e AAK-se, Anton Berisha, ne diten e fundit te vitit 2014, paska vendosur qe te na servoje nje kolumne ne...

Pse Boks Baba Dimrit?

0
Zekerija Alim Kohëve të fundit tek disa xhematlinj shohim një arrogancë të panevojshme kundër festave JoIslame. Konkretisht më ra në sy një dizajn ku...

RADIKAL!

0
Sunullah ISLAMI Këto ditë syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin reporter i cili “dhunshëm” me sponsored (duke i sponzoruar...

Leftistët marrin flakë kur ua kujton rrënjët socialiste të Nazizmit

0
Nga Daniel Hanan* Më 16 qershor 1941, ndërsa Hitleri përgatiste forcat e tij për Operacionin Barbarosa, Jozef Gëbelsi parashihte rendin e ri që do...

Myftiu i Sanxhakut: Terrorizmi islamik nuk ekziston!

0
Në një intervistë dy orëshe, në Televizionin Sanxhak, myftiu i Sanxhakut, Muamer ef. Zukorliq, ka folur rreth aktualizimit të çështjes së terrorizmit në botë....

Demaskimi i radikalizmit katolik në Kosovë

0
Aspiratat për integrim në unionin evropian dhe agjenda politike përkatëse kanë qenë të ngarkuara me një frikë të pajustifikueshme për kinse rolin negativ në...

Mes dy rrugëve!

0
Para njëzet e kusur vitesh, ai ishte duke u lutur në Qabe. Pas vetes, dëgjon një bisedë të zjarrtë. Për shkak të retorikës së...

Problemi që fshihet pas dorëheqjes së sekretarit Hagel

0
Chuck Hagel, i cili u vu nën presion për të dhënë dorëheqjen të hënën, ishte një Sekretar i fortë Mbrojtjeje, cili edhe pse më...