Muhamedi a.s. – Njeriu që ndryshoi historinë e njerëzimit

0
"O Pejgamber, Ne të Dërguam ty dëshmues, lajmëtar përgëzues e qortues, dhe me urdhrin e Allahut thirrës për në rrugën e Tij, dhe pishtar...

S’mundem të gjej lajmin në Google Search!

0
S’mundem të gjej lajmin në Google Search! E shkrova në Google Search “VRASJE KANUNI” sepse doja të gjej një rast të caktuar për këtë...

Kunderpergjigje ndaj pretendimeve te Anton Berishes

0
Autor:Blendi DevolliNjeri nga zyrtaret e AAK-se, Anton Berisha, ne diten e fundit te vitit 2014, paska vendosur qe te na servoje nje kolumne ne...

Pse Boks Baba Dimrit?

0
Zekerija Alim Kohëve të fundit tek disa xhematlinj shohim një arrogancë të panevojshme kundër festave JoIslame. Konkretisht më ra në sy një dizajn ku...

RADIKAL!

0
Sunullah ISLAMI Këto ditë syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin reporter i cili “dhunshëm” me sponsored (duke i sponzoruar...

Leftistët marrin flakë kur ua kujton rrënjët socialiste të Nazizmit

0
Nga Daniel Hanan* Më 16 qershor 1941, ndërsa Hitleri përgatiste forcat e tij për Operacionin Barbarosa, Jozef Gëbelsi parashihte rendin e ri që do...

Myftiu i Sanxhakut: Terrorizmi islamik nuk ekziston!

0
Në një intervistë dy orëshe, në Televizionin Sanxhak, myftiu i Sanxhakut, Muamer ef. Zukorliq, ka folur rreth aktualizimit të çështjes së terrorizmit në botë....

Demaskimi i radikalizmit katolik në Kosovë

0
Aspiratat për integrim në unionin evropian dhe agjenda politike përkatëse kanë qenë të ngarkuara me një frikë të pajustifikueshme për kinse rolin negativ në...

Problemi që fshihet pas dorëheqjes së sekretarit Hagel

0
Chuck Hagel, i cili u vu nën presion për të dhënë dorëheqjen të hënën, ishte një Sekretar i fortë Mbrojtjeje, cili edhe pse më...

Mes dy rrugëve!

0
Para njëzet e kusur vitesh, ai ishte duke u lutur në Qabe. Pas vetes, dëgjon një bisedë të zjarrtë. Për shkak të retorikës së...