Tuesday, May 24, 2022

Shahini: Të shpallen bizneset pro serbe

0
Fajtor për importin e disa produkteve nga Serbia me mbishkrimin KOSOVO/UNMIK, thotë se janë edhe bizneset vendore që importojnë këto produkte nga Serbia, pasi...

Feith: Korrupsioni po dëmton ekonominë

0
Përfaqësuesi i Zyrës Civile Ndërkombëtare Piter Feith, ka thënë se si pasojë e korrupsionit po dëmtohet ekonomia e Kosovës. “Ekonomia nuk mund të zhvillohet,...

Çereku i bizneseve “profesionale” s’kanë paguar kurrë tatime

0
Një numër i madh i subjekteve të biznesit që ndryshe njihen si kategoria e shërbimeve profesionale, ku bëjnë pjesë avokatët, kontabilistët, floktarët, këngëtarët, internet-kafetë,...

Haxha shkoi me 660 mijë euro

0
Shyqyri Haxha është bërë pothuajse milioner nga menaxhimi trevjeçar i kompanisë më profi tabile në Kosovë i Postë Telekomin e Kosovës (PTK). Të ardhurat...

Në Kroaci së shpejti banka e parë pa interes

0
Në bankat islame nuk financohen industritë e duhanit, alkoolit, pornografisë, prostitucionit, lojërave të fatit dhe të gjithë ato që nuk janë hallall, apo çka...

Greqi, më shumë se 1,5 milionë grekë i rikthehen Bujqësisë

0
Kriza ekonomike dhe financiare ka bërë që grekët t'i drejtohen fshatit. Më shumë se një milionë e gjysmë prej tyre mendojnë të largohen nga...