Tuesday, March 28, 2023

Photoshop CS6 shkarkohet më shumë se 500 mijë herë

0
Siç duket, shumë njerëz janë të interesuar në versionin e ri beta të Photoshop CS6: softueri është shkarkuar më shumë se 500,000 herë, tha...

Internet Explorer 10 vjen vjen për Metro

0
Në gjysmën e parë të vitit 2012, mund ta keni përdorur Windows 8 pasi versioni i tij i parë për konsumatorë ishte lëshuar më...

Tim Cook viziton fabrikën e iPhone në Kinë

0
Kryeshefi ekzekutiv i ndërmarrjes Apple, Tim Cook, vizitoi fabrikën e re të Grupit të Teknologjisë Foxconn të ndërtuar për prodhimin e pajisjeve iPhone në...

Motoçikletat me kabinë

0
Shumë i kanë me pasion motoçikletat, mjetet me dy rrota që disa e përdorin për prakticitet, për të shmangur bllokimin në trafik, disa për...

BlackBerry koncentrohet veç në biznese!

0
Kohë të vështira kanë ardhur për prodhuesin e telefonave BlackBerry, kompaninë Research In Motion.Ky ishte mesazh i qartë nga drejtori i ri i RIM,...

Android në Windows

0
Në faqet zyrtare të BlueStacks mund të shkarkohet beta e hapur e emulatorit të tyre të Androidit në Windows. Versioni i ri është shumë më...

Google Maps, pamje në 45 shkallë

0
Gjatë kësaj jave, Google ka filluar të lëkund imazhet më të reja të shërbimit të saj, Google Maps, duke u siguruar përdoruesve një pamje...

nano-SIM pa pagesë nga Apple?

0
Apple sipas pohimeve i ka dërguar letër European Telecommunications Standards Institute (ETSI) në të cilin pa pagesë ofron teknologjinë e vet për kartelat nano-SIM....

Mbi 30 milionë telefona me NFC

0
Vitin e kaluar shumë telefona të mençur mobil të cilët mbështesin teknologjinë e pagesave mobile, NFC, janë lansuar në treg, dhe tani një raport...

SHBA, shndërron fytyrën për 36 orë, bëhet tjetër njeri

0
Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është bërë i mundur operacioni total i fytyrës së njeriut, i cili mund të cilësohet si rekordi i...