Si e gjeti hajduti thesarin e tij!

Një hajdut u ngjit në murin e shtëpisë së Malik Bin Dinar dhe lehtësisht depërtoi brenda në dhomën e tij. Në momentin kur u...

Gjëja e shtrenjtë nuk fitohet pa lodhje

Imam Ebul-Ferexh ibën Xhevziu, rahimehullah, thotë: “Mendova thellë për një gjë të çuditshme e ajo është se çdo gjë e shtrenjtë dhe e rrezikshme...

GJUHË E URREJTJES SE GANI MEHMETAJ

GJUHË E URREJTJES SE GANI MEHMETAJ E shihni se çfarë mllefi nxjerr ky njeri nga goja e tij kundër muslimanëve, ndërsa ajo që nuk shfaqej...

Ja çfarë përgjigje ka deputetja Labinota Murtezi për letrën…

I nderuar z.Mehmet Kraja. Ne, muslimanët e Kosovës, nuk jemi pjesë e rëndësishme e këtij vendi, por me numër, traditë kombëtare dhe rrënjë të ujitura...

Vrisni gjithë dynjanë…

Enklid Pelari, në një status të tij shkruan: "Vrisni gjithë dynjanë po të doni dhe mos kini frikë se askush nuk ju quan terrorrist...

Delfinët ndihmojnë për të pastruar fushat e minuara të Adriatikut

Shpërthyes të mbetur në ujërat malazeze, një mbeturinë nga luftërat e shekullit të 20-të u hartografuan në një përpjekje të përbashkët ushtarake të zbulimit...

Napolon Bonoparti për Profetin Muhamed

Napolon Bonoparti për Profetin Muhamed   Napoleon Bonaparti, thotë: “Musai (Mojsiu), ia ka shpallur fenë e Zotit, popullit të vet, Isai (Jezusi) botës romake, kurse Muhamedi...

Bëj mirë për nota të mira

Ata u japin mësim refugjatëve, ndërtojnë faqe interneti për të moshuar dhe plotësojnë formularë për handikapatë: me Service Learning studentët përdorin dijet për projekte...

Replikë në distancë me moderatorin e KTV-së Adriatik Kelmendi

Replikë në distancë me moderatorin e KTV-së Adriatik Kelmendi (kuptohet, sa për të mbuluar "normën" ditore me postime) Gjatë një postimi të djeshëm "eksperti" Kelmendi...

Hapi 4 për një imazh më të mirë për veten: Nuk u shmangem problemeve,...

Zgjidhja e vështirësive është më e suksesshme atëherë kur fokusohemi në problem dhe mundohemi ta tejkalojmë atë. Më pak i suksesshëm është në rastin...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...