VILDAN FAIK DIBRA – Mrojtësi i Alfabetit Shqip

VILDAN FAIK DIBRA Mrojtësi i Alfabetit Shqip Reka e Dibrës është një nga vendet ku kanë lindur shumë përsonalitete të lëvizjes kombëtare. Ata nuk janë vetëm...

Origjina e Shirkut

Origjina e Shirkut Nga Shejh Nasir ud-Din el-Albani Marrë nga Tehdhirus-Saxhid min Itikhadhil-Kuburi Mesaxhid Prej asaj që është vendosur në Sheriat (ligjin e urdhëruar) është ajo se...

Islami në Kinë.

Pjesa më e madhe e muslimanëve të Kinës janë turkmenët që jetojnë në rajonin Xinjiang që gjendet në pjesën veri-perëndimore të Kinës. Pjesa tjetër...

Harrimi i Kuranit është prej fatkeqësive më të mëdha

Harrimi i Kuranit është prej fatkeqësive më të mëdha Imam Ed-Dahhak (Allahu e mëshiroftë) thotë: “S’ka dikush që e mëson Kuranin, pastaj e harron atë,...
video

Si të ngjitim plastikat e thyera

Na ka ndodhur shpesh që të na thyhen gjëra nga plastika dhe duke qenë se skishim se cfarë tu bënim i hudhnim. Ndodh që ato...

Profeti Sulejman

Sulejmani-paqja dhe shpëtimi qofshin mbi të Sulejmani, alejhis-selam, trashëgoi nga Davudi, alejhis-selam, pejgamberllëkun dhe sundimin. Allahu në Kur’anin famëlartë tregon: ”Ne Davudit i falëm...

Siguria në fjalë

Siguria në fjalë Abdul Bari Thubejti Imam dhe ligjërues në xhaminë e Profetit salallahu alejhi ue selem Vërtet falënderimet i takojnë Allahut. Atë falënderojmë dhe vetëm nga...

Allahu ‘trokiti’ në zemrën time

Allahu ‘trokiti’ në zemrën time  Konvertime December 25th, 2007  Gjashtë muaj më parë, Elizabet L, e diplomuar për shkenca politike, me prindër britanikë të cilët ishin...

Adresa IP

Adresa IP është term që përdoret në informatikë me kuptimin e një numri/adrese të kompjuterit të kyçur në rrjetin kompjuterik (intranet) apo të internetit.Adresa...

Deveja e mban mend ish pronarin e saj, e përqafon kohë të gjatë pasi...

Në vendet e Gadishullit Arabik qarkullojnë shumë histori besnikërie mes njeriut dhe devesë, ose siç njihet ndryshe anija e shkretëtirës.Muhamed ibnu Shueshan Sebi’ij, një...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...