Sunday, November 27, 2022

Shejkh Albani ngiste shpejt makinën – Ngjarje me Imam Albanin dhe Shejkh Ibën Bazit...

0
Ngjarje me Imam Albanin dhe Shejkh Ibën Bazit (Allahu i mëshiroftë!) Një prej nxënësve të dijës hipi në makinën shejh Albanit (Allahu e mëshiroftë!). Shejhu e...

Çka tha Princi Otto Von Bismark (themeluesi i Gjermanisë) për Muhammedin (Alejhi Selam)?

0
Princi Otto Von Bismark, politikan dhe burrë i madh shteti, themeluesi i Gjermanisë, i cili njihet në popull si “Udhëheqësi i Hekurt“, thotë: “Muhammedi është...

Pse i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka ndaluar urinimin në ujë?

0
I Dërguari i Allahut ka ndaluar urinimin në ujë. Është vërtetuar se urina e njeriut përmban shumëllojshmëri të mikrobeve dhe baktereve që transmetohen nga...

Shejh Albani për fudbollin

0
Shejkh el-Albânî: Sa i përket futbollit, unë nuk e konsiderojë atë të padobishëm, pa e përmendur të ndaluar. Megjithatë, ka kushte të cilat për dijetarët...

Kryqëzatat…histori e shkurtër

0
Ne fillim te shekullit te 13-te Kisha Katolike Romake ishte ne nje situate pothuajse te pashprese. Ne njeren ane situata kercenohej nga korrupsioni i...

Ja çfarë i tha Shejh Albanit ministri i brendshëm i Sirisë!

0
Ministri i brendshëm i Sirisë në atë kohë më tha se ai e di se daveti im është e vërteta!!! Shejh Albani (rahimehullah) ka thënë: “Myftiu...

A e dini pse Shqiptarët u bëheshin Musliman?!

0
Ja se ç'thotë William Martin Lake ,Londer 1835 "Shqiptaret behesh mysliman, sepse kjo fe pajtohej me natyren e tyre dhe nuk toleronte ,peruljen ,martirizimin,servilizmin,dhe ofendimin. " "Udhetime...

Ja vetëm disa produkte Serbe që lehtë mund t’i zëvendoësoni me produkte tona

0
Edhe disa produkte tjera Serbe që duhet të mos blihen përderisa kemi produkte tona.. Nga shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 2008 e deri më...

Prof. Akademik. Dr. Pajazit Nushi – Profili Psikologjik i Profetit Muhammed a.s.

0
Prof. Akademik. Dr. Pajazit Nushi Prishtinë, më 12.04.2008 Profili Psikologjik i Profetit Muhammed a.s. Profili Psikologjik i Profetit Muhammed a.s. është pjesë e interesimeve të përhershme për...

Historia e Shiave

0
Feja e Shi’ajve qe themeluar nga një Çifut prej Jemenit i quajtur Abdullah ibn Sebe. Kjo fe ka filluar me vrasjen e Halifes së...