Sunday, November 27, 2022

Unioni Botëror i Dijetarëve Muslimanë, Pse ndeshen palët në Krime të Ukrainës?

0
UNIONI BOTËROR I DIJETARËVE MUSLIMANË GADISHULLI KRIME NË UKRAINË, PSE NDESHEN PALËT? KU JANË MUSLIMANËT? Çka din për Krimenë në Ukrainë? Krime është gadishull...

Pasurimi përmes tenderimit

0
usha e prokurimit publik në Kosovë, nga përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe ekspertë të çështjeve ekonomike, konsiderohet terreni më i përshtatshëm i keqpërdorimit të...

Gormez: Do të punojmë kundër islamofobisë

0
Kryetari i Entit të Çështjeve Fetare të Turqisë, Mehmet Gormez tha se “Në Evropë, Islami do të vazhdojë të zërë vendin e parë të...

Për kopjimin dhe mashtrimin

0
Në vitin e parë të karrierës sime si asistent i ri, derisa kontrolloja provimin e një studenti, vërejta se i kishte bërë gabimet e...

Konkurrencë për naftën e Arktikut

0
Ambjentalistët paralajmërojnë se shpimet në këtë mjedis delikat mund të shkaktojnë katastrofa. Kohët e fundit gjiganti i naftës Shell pezulloi përkohësisht aktivitetin e shpim-kërkimit...

Në Izrael kthehen nga India "çifutët e humbur"

0
Në Izrael mbërriti një grup hebrenjsh, të cilët jetonin në Indi dhe konsideroheshin si fis i humbur nga kohërat biblike. Rabini kryesor i Izraelit...

Dëshmia e ushtarit serb në Hagë për Srebrenicën

0
Në Tribunalin e Hagës gjer sot ka pas mjaft dëshmi rrënqethëse për krimet e kryera gjatë agresionit në Bosnjë e Hercegovinë. Megjithatë, me 22...

HULUMTIMI: BIZNESI, KORRUPSIONI DHE KRIMI NË KOSOVË: Ndikimi i ryshfetit dhe i krimit tjetër...

0
BIZNESI, KORRUPSIONI DHE KRIMI NË KOSOVË: Ndikimi i ryshfetit dhe i krimit tjetër në ndërmarrjet private Kjo anketë e bizneseve private në Kosovë nxjerr në pah...

10 strategji për të manipuluar shoqëritë sipas Chomsky-t

0
10 strategjitë e manipulimit të shoqërisë, sipas filolozofit dhe historianit amerikan, Noam Chomsky: 1. Zhvendosja e vëmendjes Zhvendosja e vëmendjes prej problemeve të rëndësishme te problemet...