Rëndësia e Elegancës në jetën e Myslimanit

0
Imam Maliku na përcjell, se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ishte në xhami, e hyri një njeri me flokë të pakrehura dhe mjekër të...

Kujdesi për fytyrën pa kremëra kozmetike

0
Kremërat e kozmetikës po përdoren gjithnjë e pak për shkak të përmbajtjes së kimikateve në to! Sytë janë kthyer tek vajërat bimore, të cilat...

Udhëzime për përdorimin e pajisjeve për rregullimin e flokëve

0
Tharësja e Flokëve Për tharje më të shpejtë dhe temperatura më të larta, mund të zgjidhni tharëse me fuqi më të madhe pune dhe...

Si të kaloni pushime, edhe atëherë kur nuk keni mundësi të largoheni nga qyteti...

0
E keni të pamundur të lëvizni nga qyteti ku jetoni? Pushimet mund t'i kaloni këndshëm edhe aty. Ja sesi: 1.Shkoni për pazar nëpër qendrat...

Sekreti, si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit

0
  Si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit Na qëllon qe ta bëjmë shpesh këtë pyetje, ndërsa era e parfumit qe kemi...

Për lëkurë të pastër dhe pa akne

0
Që ju të keni një lëkurë të bukur, të pastër, të pa irrituar dhe pa akne atëhere duhet të përdorni këtë maskë fytyre. Ju...

"The Telegraph": Shqipëria ndër 20 destinacionet më joshëse 2015

0
Prestigjozja britanike "The Telegraph" ka përzgjedhur Shqipërinë si një ndër 20 destinacionet më tërheqëse për t’u vizituar në vitin 2015. "E shtrirë përgjatë Adriatikut,...

“The Telegraph”: Shqipëria ndër 20 destinacionet më joshëse 2015

0
Prestigjozja britanike "The Telegraph" ka përzgjedhur Shqipërinë si një ndër 20 destinacionet më tërheqëse për t’u vizituar në vitin 2015. "E shtrirë përgjatë Adriatikut,...

Pikat e zeza, si t’i hiqni nga fytyra përgjithmonë

0
Ka raste kur ju ushtroni presion mbi to duke përftuar efekt të kundërt dhe duke i infektuar apo lënë shenja. Nëse ju shtrydhni një...

Disa mënyra për të pasur dhëmbë të bardhë

0
Për të pasur dhëmbë të bardhë sigurisht që ka mënyra të ndryshme që nga ato më natyrale deri tek ato mjekësore. Italiania, Laura De...