Mos i hidhni poshtë pakot me “silica gel” që gjeni tek veshjet. Ja si...

0
I keni parasysh ato pakot e vogla me xhel silikoni që gjeni kur blini një çante ose këpucë? Ato përdoren për të thithur lagështirën,...

Probleme me Çajnikët dhe Makineritë e Çajit

0
  Për të ulur gërryerjen që mund të ndodhë si pasojë e gëlqeres në përmbajtjen e ujit, çajniku duhet të pastrohet me uthull ose...