VIDEO – Ta kuptojmë Kuranin dhe të veprojmë sipas Kuranit (jo veç me lexu...

Hoxha Bedri Lika në këtë video sekuencë jep një mesazh xhematit ku bën thirje që jo veç të lexohet Kurani (që padyshim është gjë...

Bekir Halimi: Kumanova është një skenar

Hoxha Bekir Halimi nga Maqedonia, i cili gjatë ditëve të "luftimeve" në Kumanovë, ishte në rrjedha të asaj se çfarë ndodhte duke shkruar shpesh...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...